Okulumuz Hakkında

SOĞUKPINAR İLKOKULU
SOĞUKPINAR KÖYÜ SOĞUKPINAR KÜME EVLERİ DOĞANPINAR ILKOKUL VE ORTAOKUL BLOK NO 31 TUTAK / AĞRI
05356442587
0
https://tutaksogukpinar.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; Türk milletinin ulusal, manevi, ahlaki, insani, ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, ulusunu seven ve daima yüceltmeye çalışan yurttaşların yetiştirildiği bir kurum olmaktır. Bu stratejik planının kapsadığı 2013-2014 Öğretim Yılı dönem içinde okulumuzda çalışacak tüm öğretmenlerimizin; öğretmen yetiştiren kurumlardan mezun kişilerden atanmış, yeterli sayı ve gerekli branşlarda olmasını, okulumuzu teknolojik ders araç ve gereçleriyle donatmak, öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğiyle çağdaş bir eğitim ve öğretim kurumu düzeyine yükseltmektir. Çağdaş standartlardaki yeni okul binamız ve eğitim öğretim altyapımızla; okulumuzu 2015 yılına kadar ilçemizin en başarılı beş okulu, İlimizin en başarılı elli okulu içinde yer almak hedefiyle öğretmen ve öğrencilerimizle zorlu ve onurlu yarışa girişmektir.

MİSYON

“Biz; Tüm paydaşlarımızın öğrenmelerini sağlamak amacıyla okul öncesinden başlayarak, çağın gerekleri ile donanmış uygun eğitim ortamlarında, bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak, özgür düşünen, kendisiyle ve toplumuyla barışık, ulusal ve evrensel değerleri benimsemiş, ahlaki kurallarla bezenmiş, kendine güvenen, bilgiyi üreten ve yetiştirdiğimiz bireyleri bir üst eğitim kurumuna ve veya hayata hazırlamak için varız…”

BAŞARILAR

Öğretmen :6
Öğrenci :71
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :283
Öğretim Şekli :Normal- Tam Gün

Öğretim Şekli

Normal- Tam Gün

Ders Başlama ve Bitiş

08.30 - 14.40

YABANCIDIL

İNGİLİZCE

Isınma Şekli

Katı Yakıt - Kalorifer

Servis Bilgisi

Okula ulaşım öğretmenlerin kendi tuttukları servis ile sağlanmaktadır.

Bağlantı

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Tutak, il merkezine 40, havaalanına ise 30 km´dir. Köyümüz ilçe merkezine 20 km´dir. Yolun 13 km´si asfalt, 7 km´si stabilizedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Soğukpınar Köyü içerisinden küçük bir nehir geçen özellikle bahar aylarında yeşillik yönünden zengin bir köydür. Ağrı ilinde yapılan En Güzel Köy yarışmasında İlçemizde ilk üçe girerek 3. olmuştur. Köy halkı tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlamaktadır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Diğer Hususlar

Öğretmenlerimizin, köyde yemek yiyebilecekleri bir yer yoktur. Bu nedenle öğle yemeklerini kendileri temin etmektedir. Okulumuz, taşımalı eğitim merkezidir. Öğretmenlerimiz, ilçe merkezinde ikamet etmektedir. İlçemizde birçok apart bulunmaktadır. Kiralar, 2021 yılı itibarıyla 1100-1300 ₺ aralığındadır.